Over ons

Ik ben Creijn en ik creëer erop los! Als 23 jarige creatieveling met veel passie, een unieke stijl en echt dat oog voor detail ben ik al sinds 2018 werkzaam als filmmaker voor mijn bedrijf CreijnCreations. Van jongs af aan wist ik al dat dit mijn werk zou worden omdat ik graag video’s maakte voor YouTube met als doel het entertainen van de kijkers. Sinds 2021 heb ik succesvol doorgepakt met een Pokemon kanaal genaamd Creijn. Bij ons staat het verhaal, montage en de juiste emoties met de juiste beelden altijd centraal en vandaar dat klanten als Enzo Knol, Hospitality Group, Transvorm, maar ook bruidsparen ons keer op keer inschakelen. Met een team aan vaste freelancers met ieder zijn expertise kunnen wij elke klus aan en is geen uitdaging te moeilijk!

Contact opnemen
Onze diensten

Dit is wat we voor jou kunnen betekenen

YouTube

In de wereld van YouTube is de kunst van het monteren een gamechanger. Het is niet zomaar knippen en plakken; het is de sleutel tot een meeslepende kijkervaring. Door slimme montage blijven kijkers langer hangen, raken ze betrokken bij het verhaal en wordt de algehele kwaliteit van je video's verhoogd. Het is de investering waard, niet alleen voor hoge kijktijd, maar ook voor het creëren van die wow-momenten die je video's onvergetelijk maken. Dus, knippen maar!

Onderwijsfilm

Videoproducties in het onderwijs kunnen ingezet worden als een krachtig middel om potentiële studenten, donateurs en sponsors aan te trekken, en tegelijkertijd de reputatie en zichtbaarheid van de school zowel lokaal als wereldwijd te versterken.

Aftermovie

Een aftermovie van jouw bedrijfsfeest, verjaardag etc is als een tijdcapsule vol glimlachen, hoogtepunten en onvergetelijke momenten. Het is niet zomaar een video; het is de bruisende herinnering die blijft nazinderen. Vang de energie, de lachende gezichten en de verbondenheid in een korte film en deel de meerwaarde van dat speciale moment. Een aftermovie is geen luxe, het is de kers op de taart die de emoties van het event vastlegt en ze keer op keer tot leven brengt.

Videoclips

Videoclips voegen waarde toe door emotionele impact, artistieke expressie, merkbekendheid en een meeslepende ervaring te bieden. In het digitale tijdperk is het visueel vertellen van een mooi verhaal cruciaal voor een diepere connectie en blijvende indruk op het publiek. Kelsey Coockson, Mick Schellens, Demmaa & Jave en Derka zijn je al voor!

Commercial

Wanneer je bedrijf investeert in een goed doordachte commercial, gaat het verder dan alleen productpromotie. Het creëert een connectie met het publiek, waardoor potentiële klanten zich betrokken voelen. Denk aan iconische commercials die je je herinnert van jaren geleden; ze hebben vaak een emotionele impact en zijn in staat om langdurige merkloyaliteit te stimuleren.

Trouwfilm

De Trouw-Films die we maken hebben een unieke stijl waarmee we onvergetelijke dagen in een tastbare vorm vastleggen. Het verhaal, de sfeer en de belangrijkste momenten worden pakkend en indrukwekkend voor de kijkers in beeld gebracht zodat het aandenken tijdloos is. Passievol worden de beelden door onze editor gemonteerd totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. Wil je meer zien? Bekijk dan onze Trouw-Films website

Social media reels

Kort maar krachtige video's op verticaal formaat om de merkbekendheid te vergroten. Het neerzetten van hoogwaardige social media reels is een goeie zet voor succes op het lange termijn. Dit hebben we al gedaan voor klanten zoals Enzoknol en Dutchies!

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is de manier om je bedrijf mooi naar voren te halen in een krachtige video waar de volledige aandacht gaat naar het zo mooi en effectief mogelijk tonen van o.a. jullie missie, visie, producten, diensten en de cultuur van jullie organisatie.